Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OBARMHÄRTIGA NATUREN

Se ! det vackra,
som med tiden
bli ännu vackrare,
medan det fula
med tiden
blir ännu fulare.

Se ! den födde poeten,
utan ansträngning,
göra guld av kol,

medan andra poeter,
har fullt upp med att
skyffla kol,
för att hålla helvetet hett.



*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-07-07 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP