Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden strömmar

Orden strömmar
ur en källa av drömmar
den som skriver mest
kanske inte alltid är bäst
Att tänka till är inte givet
galet kan det vara
det som någon skrivet




Fri vers av arnold
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-07 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina kloka ord väcker min konstnärssjäl och säger stillsamt: "Fort kan bli fel".
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold