Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

White lives matter
Yellow lives matter
Brown lives matter
Red lives matter
Black lives matter
And remember, all lives matter




Fri vers av arnold
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-07 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att alla fick vara med "på ett hörn".
2022-03-11

  Sparvögat VIP
Fin tanke...
Alla räknas!
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold