Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strunt tisdag



varför väntar hon alltid innan 

hon ska utföra de enklaste av 

handlingar. Ut genom en dörr för 

att handla. Ingenting blir inköpt 

allt framskjutet. 

varför skäms hon över att hon älskat

dig för länge och varför tänker hon

på möbler som om de vore att planera 

ett liv. 

Sätt dig ned sakta. Jag har en bit god ost 

och lägg för allt i världen ifrån dig katalogerna 

lyft upp fötterna ta av dig skorna. 

Vi behöver stolar bord och något fint att se på. 


 

Julie regissören. Ett liv långt långt in i huvudet. 


Hon tänkte på Skäringer och den där 60 åriga 

kvinnan i skogen som plötsligt upptäcker att 

hon är kåt. Julie kände inte igen sig. Inga 

övergrepp och inga svårigheter så. Alltid något 

väser ormen som tycker hon är ljuvligt 

underbar och fri. Lite mer pengar bara skriker 

Jean tydligt lätt. För din sort. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-07-07 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det finns så mycket drifter i en människokropp.....som får en stanna upp....
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP