Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som innan var omöjligt att förutse..


Synliggöra

Se

Det näst intill
osynliggjorda

De små tingen

Vi skapar
det nya av

För att sedan
åter
förstöra

När
någonting
ändå överlever

och blir
till en liten
förändring

I de små
förändringar

Där vi ser
det som förut
varit omöjligt
att se




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-07 16:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är den små små detaljerna som gör det.....
Povel Ramel
2020-07-08

    ej medlem längre
Fin liten dikt
2020-07-07

    ej medlem längre
Djup
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP