Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNSOMMAR.

Evigt förenade blev vi
den gången, nakna
i kärlekens bojor.

Likt en Helig olja rann
svettflödet från nästipp.
Droppade livgivande,
på regnvåta nakna bröst.

fysiskt
regnsommaren krävde
livgivande offer gav
närheten


Helig platsen
blev för evigt.

© Bosse 7 juli 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-07-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten