Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

this is fucking ecstasy*

vart jag än går och horar min skalle
så är det alltid dig jag kommer tillbaka till
hundarna skäller från våning 22
men det är du som får mitt hjärta att slå
gröna, ljusa ögon och en joint mellan fingrarna
en mörk röst och ett hjärta av sten, inslaget i guld
och en än gång slår du mitt hjärta till döds
röda mattan dras in och du vinner

7/7-20




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-07 18:23



Bookmark and Share


    kalmia
första raden är fantastisk
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött