Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens drömmande öga

Himlens drömmande öga
och trädens siluetter
andas tysta som skygga djur i mörkret
väntar på gryningsgrå dagg
och döende stjärnor.
Längst in i natten ropar en fågel.
Ljudet flyger
flyter som en fjäder
genom natt och sömn
smyger som dimma
in i drömmens labyrint.
Är det ett varningsrop eller lockrop
eller hela skogens vemod
samlat i en enda ton?




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-07 22:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint du får till det
2020-07-08

  Sparvögat VIP
Fantastiskt fint...
2020-07-07

  Kajan VIP
Så oerhört fint, vad annat kan jag säga. Sparas för att läsas och begrundas.
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP