Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stand up for your right !


SKYLDIGHETER OCH RÄTTIGHETER

Att varje demokratisk medborgare
blir upplyst om sina skyldigheter
men inte sina rättigheter,är inte
demokratiskt förankrat.

Finns skäl därför initiera en kon-
trollerande utredning,
i enlighet med säkerhets och
integritetsskyddsnämnden
och de finner förehavanden
vilka strida mot europakonventionens
demokratiska rättsprinciper,
anmäls detta i 1:a hand
till justitiekansler eller
åklagarmyndigheten,
som i sista och högsta instans
är Europadomstolen.

*
Edit : Den som tiger om ett brott
men är medveten om det,
blir självmant medbrottsling.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2020-07-08 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP