Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dags kreativitet/Kreation/Ett överflöd!

Varje dag är olika.
Om den så har olika plågor...
Men åh nej,
Kreativiteten äger inte dessa plågor,
ej heller de kreationer av texter som blir av...
Ty...
Det kommer en dag, då och då...
Faktiskt ganska ofta...
Som,
Jag skriver mer än de tillåtna fem texterna här på poeter.
Men då måste jag skriva ner resterande ide`er på lappar...
Ja det är synnerligen...
Ett lyxproblem som jag har!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-07-08 02:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är då skönt med texter som är läsbara. Andra är lika tavlor, påminnande om en verklighet, lätt abstrakta.
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim