Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndabilden...

Innan regnet faller, till dagens syndafall...
Är det mesta som har att göra med skeendet syndigt...
Ty det leder ju till Syndafallet!

Syndablått.
Syndasol.
Syndamoln.
Syndaregn.

Regn är syndigt, ty man vill bara stanna inne, och se på eländet!
Eller uppleva mysfaktorn!
Och när syndafallet av regn kommer...
Sköljer det bara jordens rund, och allt därav!
Men skillnaden mellan detta småskaliga syndafall...
Och det som kunde ha skett...
Om man bara tänker...
Sker överallt på vår jord samtidigt...
Det kallades väl istid?




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-07-08 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim