Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text i livet kan vi möta dem. Några ord är ändrade för att bättre passa mera verklighetens ordlista. En av mina före detta vänner är inte alls identisk med en känd brottsling.


Kritik på en text (2147) bara ord




Gaskamrar och dödsläger finns nog,
det är väl mest mänsklig dumhet,
tanklöshet och känsla för profit,
som kan så emanera till
sådana människors förfång.
Texten får mina känslor att svalla,
tänk om så kände alla.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-05-16 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP