Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration :Lady Gagas Bad romance


Romans på distans

Oh la
Oh la la

Vi tvår
våra
händer

Och håller
distans

Tänker
att det
nog ändå
är bättre

än en dålig
romans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-08 09:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Din chans till romans
på distans
är svår
så länge coronan går

2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP