Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sommarmoln

Vita tussar
över
en himmel blå

Växer sig aldrig
större än så

Visst
blir det väl
vackert väder
ändå





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-08 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP