Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skvalmusik i ordets rätta bemärkelse..


Bara vanligt vatten..


Skvalmusiken
från utsidan

cykliskt
återkommande

Skapar sin egen
ljudbild

ökar,avtar,upphör
för en stund

Ackompanjerat
av mullret
från övre luftlagren
ännu på håll

Statiskt
trummande
sylvassa nålar perforerar
rutans klarhet utifrån
med små,små genomskinliga
prickmönster

De tyngre dropparnas
spridda basgång
över fönsterbrädan
sköter sin egen stämma

Musiken
som bäst njuts från insidan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-08 11:14



Bookmark and Share


  aol
Underbart studium av droppars trummande upplösning mot rutan, gillas mycket
2020-07-08

  Kungskobran VIP
Härlig beskrivning av ett åskväders,musik
2020-07-08

  morgonstjärna VIP
Ingen dålig musik heller
En hel dikt sammanfattad
Regndroppspreludium
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP