Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårdränkt iris


Sorgsna själen ser inte solen
För molnen i hennes ögon
Skymmer ljuset
Och hon trevar
I ständig natt
Efter något stabilt
Något att hålla fast vid
Men tårdränkt iris
Famlar förjäves
I tomma rum

Hon vill hålla fast
Men i hennes händer
Kan inget leva
För hennes livstörst
Suger desperat livet
Ur allt levande
Som hon nuddar
Utan att hon menar det
Och utan att hon förstår

Det var ju inte meningen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-07-11 19:29



Bookmark and Share


    Bim
Det här har du fångat bra, -snyggt jobbat.Hälsn.BIM
2006-07-11

  Elidoll
Jättebra dikt,verkligen, vet inte vad man kan skriva mer än så...^^
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP