Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blåställsblues i Finnmark

I blåställsstämd skymning
smider smeden
sju täljknivar

Åt Puron Juho
Trollgubben i Nulla

Smedjesvettens pärlor
blänker i eldskenet
Hammarslagen slår
i finnmarkstakt

Över blånande granskog




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-08 13:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så fint du fångar stunden i en dåtid, man känner och hör hammarslag i skymningen!
2020-07-09

  BenGust VIP
Blåställsstämd i finnmarkstakt och en rejäl svängom. Den hambon kommer nog sitta som ett smäck.
2020-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text, får bilder för min inre syn!
2020-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Avslutningsraden doftar barndom.
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP