Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sakna honom





att sakna honom
är
paralyserande

att sakna honom
gör mig
till en dålig människa

stirrar
på min telefon
som nån jävla tonåring
bara väntar
och väntar

att tiden ska gå
så vi
kan vara
tillsammans igen

att sakna honom
är
paralyserande

att sakna honom
gör mig
till en dålig människa


jag





är för gammal för sånt här..




Fri vers av Havanna
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-08 17:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad och längtan!
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna