Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOFTSTRÅK - tanka

Vind avtagande

enstaka små regndroppar

faller försynta

ritar ringar på bordet

doftstråk av nytvättad luft




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-08 18:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att känna denna doft...
2020-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
ja regn tvättar luften - efter regnet doftar det gott - fint skriver du o detta i en tanka!
2020-07-08

  Öknens Ros VIP
Fin tanka om droppar som faller från himlen.
2020-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Visst doftar luften annorlunda när det har regnat, den känns renare!
2020-07-08

  Niliboy
Regn är fint, å en tröst närsolen är obarmhärtig!
2020-07-08

  Poeten Salvador VIP
I Småland faller regndropparna tyngre
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP