Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt hjärta

Hur ska jag bli lycklig?
När mitt hjärta är tömt
och mina vänner
skulle inte rädda mig från döden.
Jag är inte hatad
men jag är inte heller älskad.
Allt är ytligt,
inget innerligt.
Jag längtar efter någon
men det finns ingen som
jag vill ha.
Ingen som är mitt allt,
ingen som är \"den rätta\".
Jag har inte lärt mig
att älska.
Jag har inte lärt mig
att bli älskad.
Jag finns
men jag betyder ingenting.
Jag betyder mindre än flugan
på min arm,
mindre än grässtråt
på ängen.
Någon dag kanske
jag lär mig
och mitt hjärta fylls,
av kärlek.




Fri vers av verkligen
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-11 19:41



Bookmark and Share


  Evelina-B
flugan på din arm, kan betyda mer än någon männsika på vår jord, samma sak som gräset.

jag vet vad du menar, att inte få kärlek gör att man inte heller kan ge, man vet inte vad det är.

men hoppet finns än

fin dikt.
2006-07-13

  kärleksbarn
man lär sig, det finns nån...alla säger det, man hör det, men det låter otroligt tomt. jag hör dig, och jag känner det ibland, men du, det är sant det dom säger, dom där...det finns nåt/nån.
hang in there!
fin text, sakligt konstaterande men ändå berörande.
tack!
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen