Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag hoppas

Jag hoppas på mycket. Ändå har hoppet lämnat mig.
Jag ser dubbelt, jag ser livet och jag ser döden.

Jag känner mig hel med mina klackar och mitt läppstift. Men det är skådespeleri alltihop.

Jag är hemsökt, kommer inte undan. Jag kommer aldrig undan. Hemsökt av mig själv, hemsök av gamla sysslor, hemsökt av gamla tankar.

Försöker slå mig fri men väggarna äter mig. Försöker andas, men luften den kväver mig och den når aldrig mina lungor.

Jag får sluta hoppas.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-08 19:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ångestfylld och klaustrofobisk, skakar om.
2020-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver