Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En banal kväll i en banal människas liv

Björkarna dansar stilla här på kullen
på träbänken annonserar ensamheten
med sitt telefonnummer
min ensamhet är av en annan art
trots att vi delar samma viloplats

Hundarna och människorna
går i sina omloppsbanor
och följer tidsplaneringen
i buskagen prasslar smådjuren
jag låter dem vara
deras ensamhet är samma som min

Nå, sitt inte där och fundera
klockan väntar hemma
med sitt ivriga tickande
kläderna ska vikas i prydlig hög
alarmet har börjat sin nedräkning




Fri vers av Människohare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-08 20:43



Bookmark and Share


    All my ghosts
Högkvalitativt skrivande.
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP