Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Apropå sakernas natur


Existensminimum

min existens hänger
på tankar och ord
trycksvärta med arbetskvitter
härja med röd fantasi
våga utmana samtid
baktiden skrivs om
om igen
det är poesi
rim och reson

skriver sorg med hjärtats lust
som mest en skir novell
i en antologi
en höst nära dig
tanke måste ner
mitt i natten, helst nu
"skriv text"
publicera, kommentera
var snälla mot varandra
konflikträdd krake ibland

glädjespratt och tankesnurr
mycket fantasi och lite sanning
får göra vad jag vill
mitt liv, min sång i susådus

detta är mitt space
min multidimensionella scen
skriver naken romantik
stjärnfall på nakna magar
socialrealism med feber
upptillhimlenhöga berg
urgrundsdjupa dalar

en massa tissel om träd och rötter
lite om gamla nötter
(där rimmade jag )

vackra tyngdlagarna
skriva och tala
inom ramens gränser

det ska vara vackert att leva
fast lite skit rensar magen





Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP