Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Vila i mig
låt mig bära allt ditt en stund
och bygga ett rum
av stilla kväll och regn mot rutorna
av rödglöd värme
och lågmält sus från härden.
Låt mig hålla din oro och sorg
som en liten gråblå fågel i mina händer
värma din ensamhet med min hud.
Allt taggigt, vasst och svårt
ska smälta och förångas
till nya skepnader
och regna som mystiska insikter
över din panna.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-08 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad underbart att få komma på besök i ditt vackra, poetiska rum!
2020-07-09

  Kungskobran VIP
Så fint du skriver.
Bokmärkes
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP