Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rödfärgad

Jag är uppväxt där alla hus är röda.
En färg med små kristaller.
Det är vemodet som hela tiden söker mig.
Genomfärgar mig.
Röd i så många nyanser.
Glädjen och sorgen.
Det är sorg och glädje.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-08 21:53



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fin och försiktig text
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson