Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något som heter Svensk Hederskultur också!

Man lämnar inte något förhållande...,
om inte personen är en alkoholiserad,
manipulerande...,
jävel!

Den manipulerande, alkoholiserade jäveln...,
älskade jag en gång...

Men det kan man inte tro nu,
med tanke på vilka ord jag numera använder om honom.
Men...,
Så lämnade jag honom också!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-07-09 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim