Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kulturpersonlighet, Kulturgalleri!


Kultur-iverad person.

En kultiverad person kanske det heter i dagligt tal!?
Men ändå väljer jag att hitta på; En kulturpersonlighet!
Det kallas ; Kultur-iverad,
och du tillhör en väl utvald skara.

Du är kultur, lever kultur, och nästan andas kultur.
Dina åsikter räknas.

Åsikter som kan ses som galna,
som inte alltid berör ämnet som vi pratar om,
utan tar ett sidospår(hoppas det bara inte blir bråk)
, att argumentera, eller åsiktsperiferera, är vad du anser tillhör kultur...,
ett hett temperament!
Därav sägs det att kulturpersonligheter är något alldeles extra; Både syns och hörs(I sina sammanhang, som de väljer med omsorg).

Åsikter som anses vara resonabla, finns hos en annan kulturpersonlighet!
Och det är den jag väljer att föredra framför den andra.
Det är oftast den andra kategorin av människor,
SOM JAG,
känner samhörighet med!

Tur att det finns olika typer av kulturpersonligheter;
Andra människor kanske inte känner som jag?
(Tillhörighet med just den grupp av människor som jag känner tillhörighet med).




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-07-09 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim