Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla fågel

Du lilla fågel
du såg inte glaset till växthuset
där inne såg det grönt och lockande ut.
Jag böjde mig ner
beundrade dina blanka fina fjädrar
ditt svarta öga som tittade på mig.
Farväl du lilla fågel
jag sörjer dig




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-09 08:33



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vacker beskrivning om den lilla fågeln, rörande
2020-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt men vackert målar du fågelns öde.
2020-07-09

  KattenKin VIP
Typisk olycka för en fågel, men ovanligt vackert fångat i ord. Berörande.
2020-07-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorglig och så vacker samtidigt.
2020-07-09

  Kajan VIP
Så värdig och respektfull.
2020-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text med medkänsla över en död liten fågel!
2020-07-09

  Sparvögat VIP
Så sorgligt ...

2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP