Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du förstår?

 

 

Jag älskar dig

Idag

Nu

 

Jag hatar dig

Idag

Nu

 

Jag älskar dig

I morgon

Och i övermorgon

 

Jag hatar dig

Idag

Och i morgon och i övermorgon

 

Hjälp mig att älska dig, bara älska ej hata

 

Sök din ensamhet i ensamhetens värld!

Sörj och dela din ensamhet hos de ensamma!

Kärleken har kallnat

 

Lyhörda är de ensamma

Ett oskrivenblad är de ensam sörjande

Och om du förstår!!!????

 

Tiden, livet har stannat hos de ensamma!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-07-09 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP