Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kalla känslor

 

 

Vaknar livet

Vaknar jag

Vaknar orden

 

Blekt!

 

Vaknar ljuset

Vaknar kärleken

Vaknar drömmen

 

Blekt!

 

Vaknar ljudet

Vaknar matbordet

Vaknar sällskapen

 

Blekt!

 

Talar mina grannar till mig

Talar Sverige till mig

Talar mänskligheten till mig

 

Jag heter NAJI!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-07-09 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP