Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vill människor innerst inne?


Gåtan -en erotisk dröm

När hon upptäckte att nyckeln till hennes och hennes älskares kärleksnäste saknades upphörde världen ett kort ögonblick att existera, men hon tog sig snabbt samman och började ett metodiskt sökande. och efter c:a en halvtimme återfann hon den, lika olycklig som hon varit när den försvann lika glad blev hon när den kom till rätta. Efter en vecka och tre dagar stod hon framför huset och nyckeln gled in lika obehindrat som den alltid gjort.Hon var klädd i en grön polotröja och blå jeans Hon hade sandaletter på fötterna trots att morgonen hade varit väl sval för denna fotbeklädnad. Som bagage hade hon två resväskor den större var av vitfärgat konstläder. Den mindre var i samma material fast svart.
Efter att ha kommit in i våningen beslöt hon sig för att ett varmt nästan hett bad.
Till detta hade hon köpt ett badsalt som utlovats ge ett rikligt skum. Hon sänkte ned sin kropp och kände till sin förvåning att piskmärkena smärtade ovanligt starkt men hon beslöt sig att stå emot den momentana smärtan och den gav verkligen vika efter en mycket kort stund.
Då badet svalnat steg hon ur karet för att klä sig- granskande sin nakna kropp noterade hon att hon kände sig ännu naknare efter att älskaren bett henne att hon skulle raka sitt sköte. Piercingen i hennes största blygdläpp var hennes eget initiativ
den ångrade hon litet nu- tänk om hennes älskare skulle känna sig tveksam över möjligheten att genomföra ett vanligt samlag.
Eftersom gatan där nästet var ganska livligt trafikerad hade hon nöjt sig med att bara ta med ett par handklovar.
Det var omkring tolv på dagen och älskaren skulle komma först till skymningen hon beslöt sig för att ta en smothie och vänta ,hon tänkte på hur hon skulle klä sig.
Hon beslöt sig för en minimal strumpebandshållare över det en slags korselett som var så skuren att den skulle ge älskaren obehindrad väg in men också dölja det mesta av den ärrbildning hon hade.
När hon öppnade den lilla väskan visade den sig innehålla handklovar en piska och munkavle Hon var utvald




Prosa (Kortnovell) av Sören Turesson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-07-09 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP