Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

Jag räknar minuter.
Tickande sekunder
av tid som ändå inte räknas
utan dig.

Ditt straff är hårt.
En flod
av dånande tystnad
är utmätt.

Jag dansar vidare.
Sjunger, skrattar
men kväver skrik
som spränger.

Du ångrar dig.
Gråter torra tårar
och ber mig vända,
jag snubblar.

Mitt hjärta sträcker sig.
Ett flor vävs
av nya drömmar,
nya löften.

Vi suger in varandra.
Suger in luften
mellan våra kroppar,
jag faller.

Vi slår i takt.
För en kort stund
rör vi det innersta,
älskar vi.

Du ångrar dig.
Blodet stelnar
och klockan tickar,
till flodens dån.

Tid att dansa igen.




Fri vers (Fri form) av Lee 2
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-07-09 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee 2