Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsträd


Står stolta kvar
bland de levande
runt dammen

Träden

De förtorkade
ljusa
monumentalt
ståndaktiga

Ännu inte
stormfällda

En vacker bild

av evighetsträd




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-09 15:47



Bookmark and Share


  Briza media
Vilken fin hyllningsdikt till evighetsträden!
2020-07-09

  Kungskobran VIP
Om träd kunde tala
2020-07-09

  Koloristen
Livets träd i de levandes land.
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP