Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST RIDER NAKEN

 

Naken

utan dig

 

frusen

utan ord

 

lunkar

dagen fram

 

mörker

till mörker

 

ljusglimt

syns ibland

 

tiden

tickar oförtrutet

 

och

ingenting händer

 

väntan

blir längtan

 

och

någonting händer

 

lust

rider naken




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-07-09 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar hur rik denna fåordiga text är. Du får fram mycket med så lite.. Bra!
2023-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
längtansfylld kärlekslust
i vacker poesi
2020-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt längtanfullt...
2020-07-11

  Niliboy
Gör det inte ont att rida naken?
2020-07-10

    Lena Staaf VIP
En framåtrörelse i denna knappordiga dikt som rymmer saknad och längtan. Dikten binds ihop av fraserna i början och slutet av dikten.
2020-07-09

    ej medlem längre
Det är som om cirkeln är sluten i denna fina dikt där lusten och längtan är både början och slutet.
2020-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett efterlängtat kärleksmöte!
2020-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP