Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärnögon

Tjärnögon skär en rygg av stål
i ett rum som aldrig svartnat.
Som brända känslor saknar mål
så krossas bärnstensglaset
mot en efterhängsen solkatt
och jag skrattar åt aset.




Bunden vers av Ljungeld
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-09 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld