Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bruten kvist

Sätter ett plåster på din panna
ger dig honung med varm mjölk
mot svidande ont
huggande rädsla
håller jag dig nära intill

min starkaste hand
stärker din själ
vaggar din oro till ro

mina tårar tvättar
din sargade hud
händernas kraft värmer
din utsvultna själ

I all tid är jag den
som smeker bort
tårarna på din kind.
Det ingen annan får
får jag
fick

tji fick jag




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-10 00:44



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En text som värker, som gör ont.
2020-07-10

  SatansSon VIP
gillar språkbruket.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP