Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan solen går upp

___________________________

Det finns en fruktan

som bor inom mig

som äter sorger

tuggar blod

 

Det finns en kraft

likt solens strålar

likt hundra hökar

kräver liv

 

Det finns en skugga

bortom skuggans död

bortom livets önskan

om fred




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-10 02:16



Bookmark and Share


  Peter G VIP
oerhört dramatisk!
önskar dig mycket ljus och värme!


2020-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka och svaghet sammanvävd i fin komposition.
2020-07-10

  Maria Sundelin VIP
Ljuset kommer åter
Kramar
2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Må fredens öppna händer vinna över krigets knutna nävar!
2020-07-10

  Kajan VIP
Så stark dikt.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP