Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbudet

Vi inför ett förbud ha ha,
så blir allting bra
sa politikerna.
Men människan är en finurlig sort
trollar förbudet bort.
Hittar tusen vägar ut
struntar i politikernas beslut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-10 08:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så är det. mänskligheten är kreativ. Bra om alla som bryter restriktioner i dessa tider....tänker jag.
2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Politikerna styr och ställer
när det medborgarna gäller
men allt faller inte i god jord
dom får återgå till beslutens bord!
2020-07-10

  Öknens Ros VIP
Liksom "regler är till för att brytas".
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP