Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderlig hemvist



Från månen

löpande nyans

som tonar ut

vid närmare

beskådan



Nätet mellan

människa

och ting

tenderar skifta

i ändrad belysning




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-10 10:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
2020-07-12

    Lena Staaf VIP
Du fångar det föränderliga och undanglidande och visar att allt inte är som det först synes vara.
2020-07-11

  Boneyfrank VIP
Väl sammansatta ord som mynnar ut i ett fint avslut. Dikten satte igång tankar. Väldigt bra!
2020-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om!

både relationer
och ting
är ljuskänsliga

"tenderar skifta
i ändrad belysning"
2020-07-10

  Elinor Sörensson VIP
Nattens öga
I månens magiska skimmer
besjälas tingen

Den här gillar jag mycket
Ord som skrivna med månens
magnetism
2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Ljuset har stor betydelse för hur vi uppfattar tillvaron.
2020-07-10

  Maja Ivan
Vad fint beskrivet hur vi kan se relationer beroende på ljus. Väldigt spännande synvinkel. Den tar jag med mig.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP