Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... de största förändringarna livnär sig på det som sker i det öppet dolda som serveras i små doser...


Kränkt

känslan kränkt

är ... modernt okränkbar
och ... individuellt omnipotent
som ... stigmatiserande vapen
mot ... utarmat språk
där ... onyanserat nyttjande
av ... Ego Sapiens
ger ... antidemokratin kraft

att inskränk(t)a yttrandefriheten


... och Du märker inget förrän munkavlen skaver ...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Peter Vahlersvik
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-10 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik