Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens vågskål.

Det är en svår lidelse,
Att väga på våg...

Lusten att bli publicerad,
och balansen mellan skrivande och vardagsliv!

Måtte jag ej förtvina!
Så kan det kännas,

Från Stund till Stund.

Alltmedan jag konstaterar...
Att jorden fortfarande är rund!




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-10 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim