Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte

Är inte alls intresserad av att skriva.
Bara deppig idag,
Och pengar till Glass saknas!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-07-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim