Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMSE VIMSE SPINDEL - tanka

Utanför fönstret

jobbar spindel på nätet

lagar och står i

efter smakrika fångster

spyflugor på a la carte




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-07-10 17:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppas den får tag i många flugfän.
2020-07-14

  M.Eta
Suverän tanka!
2020-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
...och går nätet sönder så spinner den ett nytt nät...där kan man tala om att inte ge sig...bra tanka...
2020-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
Du är storslagen - (svårslagen) - skicklig på att se och gestalta i ord det närmaste; vårt lilla stora liv!
2020-07-10

  Anya VIP
haha Bättre a la carte kan nog en spindel inte få.
2020-07-10

  Öknens Ros VIP
Fyndigt!
2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Din iakttagelseförmåga är suverän!
2020-07-10

  Niliboy
Fin tanka!
2020-07-10

  Poeten Salvador VIP
Skarpsynt
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP