Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebulosa

Katten dog
Gunnar,
Åke,
Evert,
Jenny,
Syrrorna,
Björn,
Jaken,
Dog också till exempel.
En nebulosa av döda själar
Svävar omkring mig.
Sveper sakta in mig




Fri vers av harald127
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-11 02:47



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så tragiskt ! De sista raderna - väldigt vackra !
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

harald127