Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En maskin av något slag levererades till mig igår. Men som den inte är så värst inkopplad än, får jag nöja mig med att låta fantasin leka och bygga så möjliga luftslott. Kanske att en dag något mera händer och jag då kan glädjas så.


Dagens oerhörda tanke 2020 07 11




Om du tycker dig ha som sprungit på guld,
är det kanske dina steg
eller i alla fall skor som lett dig dit.

Eller så var det just lockande och brann
med så intensiv låga, det fick din nyfikenhet
att låta sig fantisera en smula.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-07-11 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP