Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertrådar

Det regnar så tätt
att jorden stöter dropparna
upp i den vacklande himlen
bakom ridån mellan våra ansikten
blir plötsligt tårarna synliga, huden
blottas oläkt där under
och du säger, skriv igenom mig
och ut på andra sidan
att vi är bara moln
formade som hjortar
vi är skymningsdjur, Irian,
poeter med hopsydda munnar
och våra ord är en bön
eller ett löfte
– rör vid mig –
som ett regn över myrarna
ett stilla vitt mörker




Fri vers av Grävling
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-11 10:37



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Efter att läst ”våra obetydliga gåvor” framträder denna i ett nytt ljus, taktil och ordlös.
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling