Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gillar inte håvlar och nät och one night stands, vill ha evighet


låt mig vara

Du fula fisk
försök inte locka
en djuphavsfisk med nät
vill bara långvarig
äkta beröring
i evighetsevighet
ska det levas

Din skabbiga håv
fylld med snäckor och tång
luktar ondska
kan redan in och ut
det där tack och hej
leverpastej

Harmonisk blomma
en odödlig sort

Vill inte tillfälligt snurr
väntar hellre tidsresor
på själsälskad kvinna
annat är slöseri
av kraft och värdefull
förberedelsetid

Ge upp alla tankar
på en kropp du inte kan få
tillhör en framtida drottning
som redan är skapad
väntar på mig

Ta nu av dina fula glasögon
kladdiga av skitiga fingrar
titta på någon annan
som mörka lekar vill

för jag söker själen
som väntar på mig
en vän i välbesökt hamn
med en jävla massa lust




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod
Läst 724 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-01 00:22



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Stark känsla och tydlig i sitt innehåll.
Beundrar dina metaforer
2021-04-12

  SatansSon VIP
ska väl sägas att jag själv är ungkarl sen 1979 eftersom jag dels har varit komplexfylld, dels inte gillat onenightstands. alltså varit rädd för förhållanden.
2020-08-01

  SatansSon VIP
Den var bra. Vakar i natt pga en dum snut. Han borde inte få vara snut. Han sket i att skriva ned anmälan.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod