Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnar för mitt leende tack

 

pö om pö

morgonen närmar sig

mitt gömsle

drömtömd jag

i enslighet

fingrar efter ögongrusrens

motsträvigt gläntar

dagens faktum

 

längtans motor tänder

surrar spinnande

utanförliv

snurrar spännande

fångar

fäster

min förtöjningstross

vid livshamnens pollare

återtaget något nytt

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-11 13:54



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Lena - fina uttryck ! Fin text !
2020-07-22

    Lena Staaf VIP
Vacker morgondikt! Gillar: Drömtömd. Och alliterationen: Surrar spinnande, snurrar spännande.
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg