Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara fick

Om jag bara fick känna skuld en enda sekund.
Om jag bara fick glädjas på ett stort kalas.
Om jag bara fick luft från slutet av en doft.
Om jag bara fick nå botten av min egen själ.




Fri vers av Machete Man
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-07-11 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man