Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tycker om mig

Jag ligger och funderar under sömnlösa nätter
jag kanske borde be om att få utskrivet tabletter
att förstöra hem och inredning är ingen bravad
men alla tycker om mig när jag är galet glad

Jag tänker att jag borde spika fast vad som gäller
det slutar oftast med att att jag blir hysterisk och skäller
att förstöra relationer är jag mästare på
men alla tycker om mig när jag är snäll och så

Jag tycker inte att jag får den plats jag har rätt till
när andra kommer hit och styr mig efter vad just de vill
att förstöra deras dagar är det inte tal om
men alla tycker om mig om jag lyssnar på dom

Jag sitter och funderar under tröstlösa dagar
på varför jag ska följa andras vidriga små lagar
att förstöra mina dagar, det är ingen kul sport
men alla tycker om mig och mitt liv är för kort

Till alla er med tysta frågor
det är samma eld men olika lågor

Jag ligger och funderar under sömnlösa nätter
jag kanske borde be om att få utskrivet tabletter...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-11 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP